Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
FAMILY FEVER – Back to the 80s

Dag Brusselaar! Wat zou je ervan vinden om te komen dansen in een disco in jaren '80-stijl? Een Rubik's kubus leren oplossen, cocktails drinken met Tom Cruise, dansen op Eurythmics of veranderen in Madonna... Het team van kidsgazette bouwt een tof feestje voor je! Om 15.30 uur zet een SYSMO GAME de hele zaal in vuur en vlam. Zie je dat wel zitten? Wij verwachten je! Zondag 28 april (14.00 uur – 17.30 uur) in het ADAM – Brussels Design Museum. Je kunt dan ook de tentoonstelling NIGHT FEVER – Designing Club Culture 1960 – Today bezoeken. Meer info vind je hier.

Blader hier door kidsgazette 21. Blijf op de hoogte via onze facebookpagina. kidsgazette 22 verschijnt op 23 april!
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Hopla!
Van 15 tot 21 april nemen jongleurs, circus- en trapezeartiesten de straten van Brussel in. Een onmisbaar festival om bruggen te bouwen tussen het circus en de stad. Aangeboden door de Stad Brussel. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Het huis van Kapje
Neem je kinderen mee naar WOLF, naar het huis van Kapje. Een nieuw en ongewoon plekje waar Freddy de Wolf rustig ligt te snurken. Op 27 en 28 april en op 4 en 5 mei. De opa's en oma's van Abracadabus vertellen verhalen aan kinderen van 3 tot 6 jaar. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Little Miss Sunshine
Het fantastische verhaal van een meisje dat naar een schoonheidswedstrijd gaat. Een dolle roadmovie over familie en de Amerikaanse droom. Een must. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Intergalactische ontmoetingen
Duik in de wereld van Serge Delaunay en André Robullard en maak samen een galactische creatie! Een mooie bron van inspiratie. Op 10 april in het Art&Marges Museum (14.00 uur – 17.00 uur, 4-12 jaar). Meer info vind je hier.
 
WIN tickets
26/04/2019

Pierre de Lune & kidsgazette...
… voor de voorstelling Jusque...là-bas. Maude, Nino, Solange en Timothy, allen 12 jaar, vinden vlakbij een scheepswerf een verlaten krot. Ze dromen al lang van een plek waar ze volledig vrij kunnen zijn, een alternatief voor hun leven als scholier. Ze bekijken de maatschappij, regels, tabous, moraal en volwassenen eens van een heel andere kant. Op vrijdag 16 april (10.00 uur), in Le Petit Varia. Stuur voor 21 april een berichtje naar info@kidsgazette.be en wie weet win jij wel kaartjes. Meer info vind je hier.
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2019 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be