Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez-ici
For the english version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
NEWS
Prettige decembermaand !
Heb je al door de onlineversie van kidsgazette 19 gebladerd ? Of heb je liever de papieren versie ? Hier kun je de lijst met verdeelpunten in Brussel bekijken. Vind je er geen in jouw gemeente ? Laat ons dat dan hier even weten !

Like ook onze Facebookpagina. Je vindt er elke week een kleine selectie met ideeën om met het hele gezin in het weekend van te genieten.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Feest van het licht
Ieder jaar organiseert het Maison de la Création dit feestelijke moment met een parade en allerlei vindingrijke creaties met licht. De winterzonnewende is het moment in het jaar waarop de dag het kortst duurt en de nacht het langst. Op 21 december van 16.30 uur tot 21.00 uur. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

ABC huis
Heb je een grote liefde voor boeken ? Installeer je dan lekker in het crèche-café van deze inspirerende plaats en geniet van de collectie boeken in allerlei talen. Ook leuk is het japans verteltheater Kamishibai, mooi voor oog en oor. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Cine-Club
Op zondag 17 december om 10.30 uur kun je weer terecht in WIELS voor een fantastische voorstelling: een bijzondere selectie van binnen- en buitenlandse kortfilms. Na de vertoning volgt een debat waaraan het hele gezin kan deelnemen (NL en FR) om te praten over wat de film bij hen heeft opgeroepen. Meer info vind je hier
 
Kidsgazette.be

ATOMIX woensdag
Waanzinnige ateliers, een explosief programma en daarna samen iets eten... Dat heeft BRASS voor je in petto op woensdag 6 december van 14.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om Sinterklaas te verwelkomen. Vanaf 3 jaar. Meer info vind je hier.
 
WIN tickets
La guerre des buissons
23, 26, 27, 28/12, Atelier 210
Het Théâtre des 4 Mains nodigt je uit om hun nieuwe eindejaarsvoorstelling te komen bekijken. Kidsgazette heeft een aantal kaartjes (voor één volwassene en één kind) in de aanbieding voor de voorstelling op zaterdag 23 december om 14.00 uur (7+). Geïnteresseerd ? Stuur dan een mailtje naar info@kidsgazette.be. Meer info vind je hier.

Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2017 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be