Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
kidsgazette #22

Hé ketje, heb je genoeg van je tablet? Wil je ook meer tijd buiten doorbrengen en echte avonturen beleven? Hou je van (muziek)festivals op ongewone plekken? Zie je graag acrobaten in de stad? Wandel je graag langs het water? Dan is de kidsgazette echt iets voor jou. Haal er eentje bij één van onze verdeelpunten!

Blader hier door kidsgazette 22. Blijf op de hoogte via onze facebookpagina
 

AGENDA

Kidsgazette.be

SuperMouche-SuperVlieg
Op 8 en 9 juni verandert het Park van Vorst in het meest kunstzinnige stukje van Brussel. Voorstellingen, installaties en knotsgekke activiteiten. Er wordt ook gerecycleerd: in ruil voor 10 batterijen of een elektrisch apparaat krijg je een drankje. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Een poëtische namiddag
Kom artistieke ansichtkaarten maken! Geef samen met een groep vrolijke kunstenaars een tweede leven aan ouderwetse ansichtkaarten. De ontwerpen worden gefrankeerd en verstuurd door speciale postbodes. Op 19 juni. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Cine-zaterdag
De kids gaan zonder hun ouders naar de bioscoop en worden begeleid door VZW Loupiote. De ouders gaan lekker helemaal alleen naar de bioscoop... vrijheid voor iedereen! 01/06, 15/06. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Family Day Coudenberg
Neem je familie mee naar het deze bijzondere plek: het vroegere, ondergrondse paleis van Keizer Karel. Bouw samen met Pieter Bruegel de Oude een feestje rond de Renaissance. Echt een super toffe dag voor jong en oud. Op 2 juni. Meer info hier.
 
WIN tickets
02/06/2019

Coudenberg & kidsgazette...
nodigen je uit voor de FAMILY DAY van 2 juni! Ken jij de naam van een spelletje dat men in de Renaissance speelde? Stuur je antwoord voor woensdag 29 mei (17.00 uur) naar info@kidsgazette.be en wie weet win jij een familiepack.
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2019 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be