Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez-ici
For the english version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
NEWS
SUPER
Hé Zinnekes ! De gemaskerde bende, SUPER, is op zoek naar nieuwe leden voor de Zinneke Parade op 12 mei. SUPER heeft jou nodig dus kom ook bij deze idealistische club vol dromen ! Via licht illegale activiteiten denkt SUPER erover na hoe je beter samen kunt leven in een SUPER stad. Sluit je je graag bij hen aan ? Stuur dan een mailtje naar info@kidsgazette.be en dan geven we je berichtje aan hen door. Je vindt SUPER in het Park van Vorst op 14 april (15.00 uur – 19.00 uur) naast de bar (beter bekend als de guinguette van het Park van Vorst). Meer info vind je hier.

Like ons ook op Facebook ! Je vindt er elke week een selectie met ideetjes voor het weekend om met het hele gezin van te genieten.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

HOPLA festival
Van 9 tot 15 april strijken allerlei circusartiesten en voorstellingen neer in de culturele centra van de stad en op het Sint-Katelijneplein. Om met het hele gezin van te genieten. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Le Wolf
De WOLF, het Huis voor Jeugdliteratuur, behoeft geen introductie meer. Op het moment vind je er een tentoonstelling met originele prenten uit het nieuwste boek « Pas de géant » van de jonge schrijfster en illustratrice Anaïs Lambert. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Microcosmos
Duik in de wereld op centimeterschaal en ontdek de geheimen van het leven van insecten. Een geweldig eerbetoon aan de natuur. Vanaf 5 jaar. Op 15 april (11.00 uur) in Flagey. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Art et Marges
Een creatieve namiddag voor kinderen in het kader van de tentoonstelling Guy Brunet, filmmaker, Josselin Pietra, karateka. Bekijk eerst de tentoonstelling en ga dan zelf aan de slag met het maken van een filmpje! Midden in de woestijn, in de ruimte, midden in China Town... Op woensdag 11 april. Meer info vind je hier.
 
OCEANIA
> 29/04/2018
Ontdek de tentoonstelling Oceanië – Reizen in het onmetelijke met het hele gezin. Het Jubelparkmuseum geeft een spelboekje uit en organiseert tevens een speels en creatief bezoek aan de tentoonstelling waarbij van alles te leren valt over de geheimen van de kunst uit dit werelddeel. Tot 29 april. Kidsgazette en het Jubelparkmuseum geven een aantal gezinskaartjes weg ! Stuur voor 4 april een mailtje naar info@kidsgazette.be en wie weet behoor je tot de gelukkige winnaars. Meer info vind je hier.

Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2018 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be