Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez-ici
For the english version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
NEWS
Kidsgazette 19 
Hoi hoi ! Daar zijn we weer !
Blader hier door de nieuwe editie van de kidsgazette. Een nieuwe formule, gasten, een geheimzinnig interview en een gigantische agenda waar jullie, lieve lezers, ons om hebben gevraagd. Vind je dat het resultaat er wel mag zijn ? Vertel het ons hier.

Een papieren versie van de kidsgazette vind je in musea, theaters, bibliotheken, toerismekantoren... Bekijk hier de lijst met verdeelpunten.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Festival BOUT’CHOUX
Animaties, voorstellingen en workshops voor de allerkleinsten. Een mooie culturele traktatie van de gemeente Anderlecht en nog helemaal gratis ook. Info 02/800.07.04. Van 28/10 tot 12/11 voor kinderen van 2 - 6 jaar.
 
Kidsgazette.be

Brusselse bibliotheken
In alle bibliotheken van Brussel worden diverse animaties voor kinderen georganiseerd. Voorleessessies, workshops, tentoonstellingen met het werk van illustratoren, ontmoetingen... Kom ook ! Je vindt het volledige actuele aanbod van de bibliotheken in de kidsgazette.
 
Kidsgazette.be

Filem’on - du 25/10 au 04/11
Het kinderfilmfestival Filem’on nodigt jonge filmfans etc. uit voor een reis door te tijd. Grote klassiekers, enorm veel workshops en ook nog visuele performances. Filem'on is avontuurlijk en vernieuwend. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Kindernocturne
In een aantal Brusselse musea is op 2 november alles toegestaan. Kom dansen in het Museum van Elsene bij de tentoonstellingen HOP ! en Robert Doisneau. Of maak een aardappelwafel in het Museum van de Molen en de Voeding. Meer info vind je hier.
 
WIN tickets
Tentoonstelling HOP !
19/10 > 04/02/2018
Het Museum van Elsene en de vzw Patrimoine à roulettes nodigen jou en je gezin uit voor de vernissage van de tentoonstelling HOP ! op vrijdag 20 oktober (17:00 uur – 20.00 uur). Meer info vind je hier.
HOP ! en het HOP-lab (interactieve videoinstallatie) zijn speciaal bedacht voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kun je niet naar de vernissage komen ? Dan bieden kidsgazette en het Museum van Elsene in plaats daarvan kaartjes voor de tentoonstelling aan... Stuur een mail naar info@kidsgazette.be en wie weet behoor jij tot de gelukkige winnaars.

Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2017 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be