Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
Summer in Brussels

De zomer is in Brussel neergestreken en daarmee ook de eerste editie van Hello Summer (tot 25 augustus). Workshops rond water, verhalen en andere gezelligheid voor alle leeftijden.

Ben je op zoek naar de kidsgazette? Je vindt hem bij onze verdeelpunten en kunt hem hier online bekijken. Blijf ook op de hoogte via onze Facebook- en Instagrampagina's.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Festival Théâtres Nomades
Van 22 tot 25 ausgustus verandert de omgeving van het Warandepark in een kleurrijk nomadendorp vol tenten, woonwagens en openluchtvoorstellingen. Een artistiek en geëngageerd programma: voorstellingen voor kinderen, circus, straattheater. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Brussels Games Festival
In Brussel wordt er gelezen en gespeeld! Strategische spellen, rollenspellen, gezelschapsspellen etc.: dit Brusselse festival besteedt er aandacht aan. Een feestelijk festival voor alle leeftijden. 23>25/08. Jubelpark. Gratis. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Faces Places
Kunstenaar JR en filmmaakster Agnès Varda nemen je mee op reis in hun camion photographique. Bijzondere ontmoetingen met bijzondere mensen in Franse dorpen. Om samen met je kind(eren) naartoe te gaan, vanaf 8 jaar. Op 17 augustus. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

experience Brussels!
Ga op zoek naar de verschillende gezichten van Brussel en ontdek een ongewone hoofdstad. Verhalen, spelletjes, speurtochten rond de lievelingsonderwerpen van het Gewest: strips, art nouveau, ecologie. Koningsstraat 4. Gratis. Meer info vind je hier.
 
WIN tickets
24/08/2019

Flagey & kidsgazette nodigen je uit...
voor een bijzonder concert op zaterdag 24 augustus. Ontdek vandaag de talenten van morgen bij deze unieke samenwerking tussen het Koninklijk Concertgebouworkest Amsterdam en YOUNG, het Brusselse kinderkoor Singing Molenbeek en Equinox. Meer info hier.
Stuur voor dinsdag 20/08 (17.00 uur) een email naar info@kidsgazette.be en wie weet win jij wel kaartjes!
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2019 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be