Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
kidsgazette #22

Dag Brusselaar! Schreeuw het maar van de daken: de nieuwe kidsgazette is er! Steek hem in je zak, trek eropuit, ga aan de zwier en zet je in om Brussel en contreien te laten stralen. Bouw samen met ons een feestje op 28/04 tijdens Family Fever. Op 4 mei vind je ons in het Huis van de Europese Geschiedenis waar je op creatieve wijze mee kunt denken over onze plek als burger in een democratie. Neem je ouders en andere gemotiveerde volwassenen maar mee aan de hand en ontdek samen van mei tot september allerlei toffe culturele hoeken en gaten van Brussel.

Blader hier door kidsgazette 22. Blijf op de hoogte via onze facebookpagina.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Irisfeest
Van 1 tot 5 mei kun je met het hele gezin genieten van allerlei festiviteiten om het 30-jarig bestaan van het Gewest en het 150-jarig bestaan van de tram te vieren. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

COSMOS
Dit nieuwe jeugdliteratuurfestival vindt plaats in de vrolijke gemeente Schaarbeek. Een eerbetoon aan schrijvers en illustratoren met voorstellingen, muziek en workshops. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Workshop
Brussel barst van de initiatieven waarbij je iets over film kunt leren. Zo heeft CINEMATEK een workshop rond kortfilms in petto: Fenêtre sur court-métrage, voor kinderen van 6 jaar en ouder. Op 5 mei van 13.30 uur tot 16.30 uur.
 
Kidsgazette.be

Kinderdag – ouders welkom
Laad je gezin maar in voor een verrassende dag vol kinderactiviteiten. Een rommelmarkt, verhalen, naaien, recyclage, theater, dans, borduren en voorstellingen. Op 28/04, meer info vind je hier.
 
WIN tickets
28/04/2019

ADAM-Brussels Design Museum & kidsgazette...
voor FAMILY FEVER op 28/04 (14:00>17:30). Hé, ben jij dol op de jaren 80? Dan is dit het moment om samen met ons een feestje te komen bouwen! Rubik's kubussen, cocktails, een dansvloer en om 15:30 een SYSMO GAME dat de hele zaal in vuur en vlam zet. Meer info vind je hier. Stuur voor 25 april (17:00) een mailtje naar info@kidsgazette.be en wie weet win jij wel uitnodigingen!
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2019 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be