Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
Leve het jaar van de Rat!

In de Chinese astrologie is op 25 januari het jaar van de Rat ingegaan. De rat is een scherpzinnig, vindingrijk en intelligent knaagdier en het eerste teken van de Chinese dierenriem. Weet je waarom? Hier in België zouden we er bijvoorbeeld enorm veel last van hebben als hij niet in onze riolen zou wonen. Op 8 februari nodigen de Wolf en kidsgazette je uit om op originele wijze meer te weten te komen over dit kleine diertje. Verhalen, afval, waterbeheer en een rattig spel nemen je mee op een creatieve reis. Meer info vind je hier.

Heb je zin in culturele uitstapjes voor het hele gezin? Blader dan hier door de kidsgazette. Je vindt hem ook bij onze verdeelpunten. Blijf volledig op de hoogte via onze Facebook- en Instagrampagina.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Magic Kermesse
Terug naar de tijd dat Brussel nog Brusselde... Het schaduwtheater Théâtre du N'ombril duikt in de Zuidfoor van de jaren 30. In het cultureel centrum Jacques Franck, op 19/02 (15:00 uur), 5+. Meer informatie vind je hier.
 
Kidsgazette.be

De geluidsbubbel
Bibliotheek Sésame (1030) nodigt je uit in de geluidsbubbel, een muzikale ruimte waarin je naar muziek kunt luisteren en instrumenten kunt ontdekken. Op woensdag om 10.30 uur (0-4 jaar) en om 15:30 uur (4+). Meer info, hier.
 
Kidsgazette.be

Anima
In de krokusvakantie strijkt dit animatiefilmfestival weer in Brussel neer. Nieuwe, oude, klassieke, bijzondere fims: je komt er allerlei helden tegen. Flagey en Cinéma Palace, van 21/02 tot 01/03. Meer info, hier.
 
Kidsgazette.be

BELEXPO
Een interactieve tentoonstelling over het klimaat en de steden van de toekomst. Je eigen groenten verbouwen, je woning verbeteren, alternatief vervoer. Een heleboel activiteiten voor het hele gezin. Tour & Taxis. Meer info, hier.
 
WIN tickets
14/02/2020

Pierre de lune & kidsgazette nodigen je uit...
Voor de voorstelling Dchèquématte op 14 februari om 20:00 uur. In het théâtre Marni, vanaf 7 jaar. Meer info vind je here.
Wil je kans maken op kaartjes? Stuur dan voor dinsdag 11/01 (12:00 uur) een mailtje naar info@kidsgazette.be.
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2020 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be