Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici

Voor de Nederlandse versie, klik hier
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
« Creëren is volhouden. Volhouden is creëren.  » Stéphane Hessel

Hé Brussel!
We missen jou en je live cultuur! De nieuwe editie van kidsgazette zou normaal gesproken nu uitgekomen zijn. Je had haar overal in de stad kunnen zien liggen. Je had kunnen genieten van spelletjes, van toffe mensen, van tekeningen van een fantastische illustratrice en vooral van onze agenda vol geweldige activiteiten.
Alles moet opnieuw uitgevonden worden maar kidsgazette zet zich nog steeds in voor Brusselse cultuur, kunstenaars en solidariteit. Elke week vind je op onze Facebook- en Instagrampagina's wat zaadjes die her en der groeien. Op deze manier blijven we voorlopig in elk geval virtueel bij je en gaan we op zoek naar wat er allemaal mogelijk is.
Love & inspiration
Het team van kidsgazetteWEDSTRIJD
FREEDOM@HOME

Kidsgazette.be


Wat dacht je ervan om eens een imaginaire wandeling door Brussel te gaan maken? Deze stenen dieren vervelen zich. Ze staan altijd maar op dezelfde plek in Brussel en wachten op jou om er ook eens op uit te kunnen trekken.

Hoe kun je meedoen?
1. Klik hier. Met welk van deze elf dieren wil jij eropuit trekken? Noteer het nummer van de foto die je gekozen hebt;
2. Stel je voor dat je eropuit gaat met dit dier. Maak een foto van jezelf en stuur die foto naar ons op;
3. Schrijf er een mooie, hoopvolle boodschap voor ouderen bij. Laat je eventueel inspireren door een lied, een film of je verbeelding. Wij zorgen ervoor dat de tekst en je naam op de afbeelding terechtkomen.

Met één zwaai van haar toverstaf weet onze tovenares Dominique de afbeelding te transformeren. Zo krijg je een fantastische foto als herinnering aan deze vreemde periode. We sturen je de foto die je zelf kunt afprinten (op ansichtkaartformaat) zodat jij hem op jouw beurt kunt doorsturen naar een rusthuis of naar je grootouders. De origineelste afbeeldingen zullen te zien zijn in ons volgende magazine, in onze virtuele galerie en op onze sociale media. De allerkleinsten mogen samen met één van hun ouders meedoen. Je hebt tot 10 juni 2020 de tijd. Eén, twee, drie, GO! Stuur het nummer van de door jouw gekozen dierenfoto, je eigen foto, je boodschap en je voornaam naar info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be
 

STEL JE EENS VOOR!

Stel je eens voor dat we kidsgazette opnieuw uit zouden vinden. We dromen namelijk van een solidair magazine dat je thuis in je brievenbus ontvangt. Stel je een speciaal deel voor kinderen voor met daarin spelletjes en Brusselse culturele en artistieke ideeën. Stel je daarnaast een deel voor ouders voor met daarin wandelingen door parken, tuinen en ongewone plaatsen in de stad en ook portretten van Brusselse Ouders/kunstenaars die zich actief inzetten voor een beter Brussel en die hun toffe ideeën met je delen. Stel je eens voor dat kidsgazette van vorm verandert, zich vernieuwt en in de herfst weer een mooie culturele agenda uitbrengt?

We willen je graag blijven inspireren door solidariteit en creativiteit in Brussel te stimuleren. Daarom hebben we voor de volgende twee nummers een abonnementsformule bedacht. Op deze manier kunnen we kidsgazette blijven maken en kunnen we ervoor zorgen dat cultuur voor een jong publiek toegankelijk blijft.

Zou je oren hebben naar zo'n abonnement?
Heb je ideeën daarover die je met ons wilt delen? Vertel het ons met een paar klikken. Je antwoorden zijn heel waardevol voor ons.

 
Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2020 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be