Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be
Feestje!

Hé Brusselaars! Komen jullie op 17 november een feestje met ons bouwen? Ter gelegenheid van de Kunstendag voor Kinderen strijkt het team van kidsgazette vanaf 14.00 uur neer in het Huis van de Europese geschiedenis. Bezoek de tijdelijke tentoonstelling en laat je inspireren door de “Onstuimige jeugd” die de wereld in de 20e eeuw veranderden. Je vindt ons in de Fabelzaal voor een Disko Foto in jaren 70 en 80-stijl. Waren je (groot-)ouders meer hippies en van de peace and love of meer punkers en van de hanenkammen? Verschillende activiteiten van 10.30 uur tot 18.00 uur in het hele gebouw. Gratis. Meer info vind je hier.

Ben je op zoek naar bijzondere uitjes voor het hele gezin? Blader dan hier door de nieuwe kidsgazette. Je vindt hem ook bij diverse verdeelpunten in Brussel. Via onze Facebook- en Instagrampagina blijf je volledig op de hoogte van alle actualiteiten.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

BARAK Belgique
Dit nieuwe Belgische festival voor jeugdpodiumkunsten strijkt neer in de BRONKS en in La montagne magique. Een bijzonder evenement met aandacht voor allerlei verschillende kunstvormen: dans, theater, installaties... 8.11 & 11.11. Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Europalia Roumania
Bibliotheek Sésame in Schaarbeek organiseert een verhalenvoorstelling over het interessante en fabelachtige land Roemenië. Gratis, op 23.11. Meer info vind je hier. Ontdek het geweldige aanbod van de Brusselse bibliotheken in kidsgazette.
 
Kidsgazette.be

CinéSoupe
Een filmvertoning en een gesprek over films. Iedereen gaat naar huis met een knutselwerk om thuis te maken: een thaumatroop (een ouderwets animatiespeeltje). Op 24 november, van 3 tot 6 jaar, in la Tricoterie (16.00). Meer info hier.
 
Kidsgazette.be

Dimanche à la maison
Een creatieve namiddag vol ontmoetingen, voorstellingen, workshops en een tentoonstelling. De hele familie is er dol op en de plek is bovendien prachtig. Maison de la Création, gratis, 24.11 (14.00-18.00). Leve de vrijheid! Meer info, hier.
 
WIN tickets
24/11/2019

Bah Voyons & kidsgazette nodigen je uit...
voor de vertoning CinéSoupe die op 24 november wordt georganiseerd door la Tricoterie. Meer info vind je hier.
Stuur voor 20.11 (12.00 uur) een mailtje naar info@kidsgazette.be en wie weet behoor jij wel tot de gelukkige winnaars!
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2019 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be
Kidsgazette.be