Voor de Nederlandse versie, klik hier

Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be

© Alice van Innis

Kidsgazette #25

Koorddansen is een hele ervaring! De Brusselse culturele instellingen zijn al maanden aan het werk om je het beste van het beste te bieden. Omdat ze de coronamaatregelen zo goed respecteren, blijven ze misschien wel open om zo onze winter wat te verzachten. De nieuwe kidsgazette is met liefde gemaakt en bundelt mooie uitjes tot een bijzonder cultureel seizoen voor de kleintjes. Het zijn bubbels, voor jou en een paar anderen. Het zijn ook luchtbellen die ervoor zorgen dat je beter kunt ademhalen. Dankzij de artiesten kun je blijven genieten van pret, uitwisselingen en alles wat mogelijk is. TAKE CARE & ENJOY!
We raden je aan om bij de culturele instellingen de programmatie en de genomen gezondheidsmaatregelen te verifiëren. Reservaties zijn noodzakelijk.

Blader hier door kidsgazette 25 en volg ons op Facebook of Instagram.
 

AGENDA

Kidsgazette.be

Tubes & Transit
We verwachten je op 24 oktober tijdens de bijzondere Family day in het Riolenmuseum. Ontdek de nieuwe voorstelling Big Bang van Compagnie Compost of volg de zeemeerminnen van theatergroep Scraboutcha en wandel rond door het binnenste van de stad. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

De bibliotheken van Elsene
Er gebeurt altijd wel wat in de bibliotheek bij jou in de buurt! In Elsene nodigen de Nederlands- en Franstalige bibliotheken je uit voor mooie literaire avonturen in het Nederlands, Frans of in andere talen. Meer info vind je hier en hier.
 
Kidsgazette.be

Filem’on
Dit internationale jeugdfilmfestival mag je echt niet missen in de herfstvakantie. Kortfilms, nieuwe releases, ontmoetingen met regisseurs, workshops voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Meer info vind je hier.
 
Kidsgazette.be

Levende planeet
Het museum heeft alweer iets nieuws in de aanbieding: de mooie permanente tentoonstelling Levende Planeet waar je op speelse wijze van alles te weten komt over biodiversiteit. Je kunt ook naar de tentoonstelling Antarctica of naar het spectaculaire fossiel Arkhane. Meer info vind je hier.
 
WIN tickets
15/11/2020

Botanique & kidsgazette nodigen je uit...
voor Bota kids met Bombataz (electronic, jazz, pop) op zondag 15 november tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Een kennismaking met muziek en visuele kunsten voor de allerkleinsten. Meer info vind je hier.
Stuur voor 30 oktober (12.00 uur) een mailtje naar info@kidsgazette.be en wie weet win jij wel kaartjes!
Kidsgazette.be

Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2020 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be