Si vous n'arrivez pas à lire ce message, cliquez ici

Voor de Nederlandse versie, klik hier
For the English version, click here

Kidsgazette.be
 
Kidsgazette.be

Dag grote Brusselaar!
Deze bijzondere gazette was eerst een droom... Een manier om NEE te zeggen tegen het noodlot. We wilden het niet voor gezien houden. Een manier om JA te zeggen tegen creëren! Zonder creëren, zonder kunstenaars en hun visie op de wereld, verdorren we. Dit is geen agenda maar een gazette die je hier aan twee kanten kunt doorbladeren. Aan de ene kant, voor jou: wandelingen, cultuur in de natuur en portretten van Brusselaars. Aan de andere kant, voor je kinderen: spelletjes om samen met hen te spelen en een uitnodiging tot cultuur.
Deze speciale publicatie werd samen met onze partners gemaakt: BRONKS, BELEXPO, BOZAR, het ADAM –Brussels Design Museum, het Atomium, de Coudenberg, het BELvue Museum, het Museum van Elsene, het Museum van de Stad Brussel, de GardeRobe MannekenPis en het Europees Parlement.  

Kidsgazette.be

Dag kleine Brusselaar!
In Brussel zijn parken, tuinen en een geweldig bos. Er zijn ook musea, theaters, openbare ruimtes en andere plekken waar je CULTUUR tegenkomt. Wat is dat eigenlijk, cultuur? Samen met een aantal Brusselse culturele partners maakten we een spelboekje in het Frans en in het Nederlands. Je vindt het op de volgende pagina’s. Het is bedoeld voor kinderen tussen 8 en 13 jaar. Je kunt onze wereld ontdekken vanuit je luie zetel. Maar je kunt er natuurlijk ook opuit trekken. De meeste van de plaatsen verdienen een bezoek in levenden lijve. Leve cultuur en leve de jeugd!

Praktisch

Volg ons de komende maanden op onze Facebook- en Instagrampagina's. Daarop vind je onze culturele agenda en vertellen we over dingen die ons inspireren. De papieren zomereditie #SUMMER2020 van kidsgazette vind je bij een vijftiental partners (musea, boekwinkels, speelgoedwinkels en bij Visit.brussels). Een volledige lijst van verdeelpunten wordt gepubliceerd op onze sociale mediakanalen.
 
Wens je onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Klik dan hier
© Copyright 2020 - kidsgazette - info@kidsgazette.be

Kidsgazette.be